Boomstamtafel

De beste kwaliteit robuuste boomstamtafel koop je bij Interieur Home. De tafels zorgen voor een prachtige industriële  sfeer binnen en buiten je huis. Elke boomstamtafel is bij Interieur Home uniek van patroon. Wij kopen de meest unieke tafelbladen  in het buitenland zelf in ,om de beste kwaliteit  te kunnen leveren aan onze klanten. Je kan zelf bepalen hoe je droom boomstamtafel eruit gaat zien aan de hand van je eigen wensen. Om de ideale tafel te kunnen vormen bieden wij verschillende opties aan. Hiervoor bieden wij verschillende tafelpoten, afmetingen, behandeling van het hout en de kleuren aan. Interieur Home biedt aan alle doelgroepen de mogelijkheid om een tafel of tafeltje te kunnen kopen voor een scherpe prijs. Wij kunnen elke tafelblad speciaal op maat maken als dit gewenst word door de klant.

Ben jij op zoek naar een goede kwalitatieve houten boomstam salontafel? Dan ben je bij Interieur home op juiste adres. Onze voorraad is super breed met verschillende boomstam tafelbladen en unieke maken. Boomstam salontafels kunnen in de prijs veel van elkaar verschillen. Onze tafels zijn relatief  goedkoper en beter van kwaliteit dan de concurrentie.

Ben jij op zoek naar een kwaliteitsproduct voor jarenlang plezier, daarvoor ben je hier op het juiste adres. Dit is hoe wij te werk gaan:

  • Wij selecteren kwalitatieve en unieke materialen voor alle producten die wij aan u leveren.
  • Al onze producten worden zelf door ons gemaakt.
  • Ieder product moet voldoen aan een laatste kwaliteit check voor wij het verzenden.
  • Hout is natuur product, toch is de werking in meer of mindere mate te verwachten. Wij garanderen een goede prijs-kwaliteitverhouding van al onze producten. Mocht u toch niet tevreden zijn met één van , neem dan  contact met ons op. Er is altijd een oplossing.
  • Bij suar producten kunnen er kopscheuren ontstaan, daarom is er geen garantie op dit soort hout. De kopscheuren zijn een natuurlijk proces de houtsoort suar. Vandaar dat wij hiervoor een uitzondering hebben gemaakt.